Horizontalni in podokenski konvektorski radiatorji

Podokenski in horizontalni radiatorjii Jaga, dekorativne izvedbe za vsak prostor.Horizontalni in podokenski konvektorski radiatorji

Estetika in napredna tehnologija združena v najbolj napredne radiatorje. Hitro odzivni, z majhno  vsebnostjo vode, z veliko močjo,  brez temperaturnih presežkov v bivalnem prostoru in vse to v dovršenih oblikah.

 

 

 

Stoječi konvektorski radiatorji

stoječi modelStoječi konvektorski radiatorji

Idealna rešitev za učinkovito ogrevanje  mrzlega zraka pred večjimi steklenimi površinami in to brez toplotnega sevanja.

 

 

 

 

Talni radiatorji

talni modelTalni konvektorski radiatorij

V tla vgrajeni  konvektorski radiatorji se zlijejo z vašim ambientom. Ogrevajo prostor s konvekcijo in tako ustvarijo prijetno toploto brez izgube prostora ali motečih elementov na steni.

 

 

 

Pokončni in dekorativni radiatorjipokončni in dekorativni modelPokončni in dekorativni radiatorji

Več kot napreden in dober radiator za ogrevanje, ampak še estetski element v prostoru. Dovršeno oblikovanje in inovativnost zaznamujejo vse dekorativne radiatorje JAGA. Funkcionalni dodatki pa še dodatno popestrijo uporabnost teh modelov.

 

 

 

Kopalniški radiatorji

kopalniški modelKopalniški radiatorji

Kopalniški in kuhinjski radiatorji za estetsko ogrevanje in sušenje brisač. Veliko različnih modelov in barv za optimalno uskladitev z vašim prostorom.