TruTool baterijska skupaj

Daljše delovanje in manjša teža:
Novo ročno baterijsko orodje Trumpf TruTool z Li-ionsko tehnologijo

Glavne lastnosti:

  • – nadpovprečna delovna kapaciteta
  • – kompaktni in lahki stroji
  • – enakomerna, dosledna in visoka hitrost rezanja

TRUMPF stavi pri novi seriji baterijskega orodja na novo 10,8 V Li-ionsko standardno 2 Ah baterijo ali izbirno tudi na 4 Ah baterijo. Na voljo so baterijske izvedbe pri zareznih škarjah C 160 z rezalcem odrezkov ali brez, škarjah S 160 in S 114, ter pri profilnem prebijaču PN 130.

Kombinacija optimizirane glave z zobniškim sklopom prirejenim baterijskemu napajanju in novejša Li-ionska akumulatorska tehnologija je podlaga za nove brezvrvične naprave Trumpf TruTool.

Optimizirana glava z zobniškim sklopom prirejenim baterijskemu napajanju zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo in omogoča 10,8-voltnem akumulatorju večjo zmogljivost, ki je primerljiva z 14,4 voltno baterijo.

Baterijski stroji TRUMPF TruTool so do 24 odstotkov lažji od primerljivih naprav na trgu in imajo kompaktno, ergonomsko obliko za udobje uporabnika in maksimalno mobilnost. Soft grip površina na ohišju motorja zagotavlja varen oprijem in vam omogoča upravljanje z manj vibracij.

Nova tehnologija dosledne in visoke hitrosti rezanja (Constant Control Technology) z integriranim regulatorjem hitrosti izenačijo nepričakovane spremembe, ki se pojavijo zaradi različnih debelin pločevine, robovih in šivov. To vam omogoča, da lahko nemoteno z enako učinkovitostjo in skoraj konstantno hitrostjo nadaljujete z rezanjem.