Obiščite nas na industrijskem sejmu v Celju, kjer vam bomo predstavljali ročno orodje za obdelavo pločevine TRUMPF in RIDGID.

Razstavljali bomo zunaj pred halo K, kjer bomo različne stroje tudi zagnali in vam prikazali njihovo delovanje. Seveda vas bomo tudi povabili, da stroje vzamete v svoje roke in jih preizkusite sami.


Ročno električno in akumulatorsko orodje TRUMPF

Prodajni program orodja TRUMPF obsega specializirana orodja za uporabo pri procesih v kovinski oblikovalni industriji.

Pri pripravi jeklenih in kovinskih konstrukciji, pri proizvodnji vozil ali izdelava zabojnikov in aparatov vam posnemalci robov TRUMPF omogočajo enostavno izdelavo čistih robov brez igle ali temeljito pripravljene robove za varjenje.

Na področju ogrevanja, hlajenja in zračenja lahko orodjem proizvajalca TRUMPF delujete hitro, natančno in z visoko kakovostjo tudi na nedostopnih mestih. Za postopke rezanja pločevine uporabite TRUMPF škarje in zarezne škarje, ter za postopke spajanja specializirane krivilce robov in robne stiskalce.

Predvsem na področju razreza in demontaže kovinskih konstrukcij je podjetje TRUMPF razvil posebne prebijače, ki lahko režejo pločevino tudi do debeline 10 mm, brez emisij ali isker.

Za posebne postopke potrebujete tudi posebno prilagojena orodja. Tukaj je podjetje Trumpf vodilni z novim edinstvenim prebijačem za kompozitne materiale, zelo učinkovitim čistilcem naležnih letev in specialnim rezalcem sendvič plošč.

Prenosni posnemalec robov RIDGID B-500

– Hitra postavitev in upravljanje.

– Hladna obdelava.

– Enostavna uporaba in manj čiščenja.

– Natančna in gladka površina faze.

– Na voljo so trije koti posnemanja.

– Višina preostalega robu je nastavljiva.

– Ni plamenov in isker.


Naročite brezplačno vstopnico za obisk sejma