EXACT sistemi – prelomne rešitve za rezanje cevi. 

Hitro, enostavno in natančno.

Inovacije, ki omogočajo rezanje cevi brez napora z visoko natančnostjo in hitrostjo. To vam omogoča povečanje učinkovitosti pri delu  in vam privarčuje čas in denar

Sistem Exact je primeren za vse vrste cevnih materialov in vam tako z enim strojem omogoča rezanje cevi zelo različnih velikosti, premerov, debelin in trdot. Rezanje je hitrejše in rezi so natančni in enotne kakovosti – to pomeni da so cevi pripravljene za takojšnjo povezavo.

Krožne cevne žage se lahko uporabljajo skoraj povsod, saj so odobrene za uporabo v zaprtih prostorih, saj je požarna nevarnost znatno manjša kot pri kotnih brusilkah ali podobnih strojih.

Sistemi PipeCut so enostavni za premikanje in uporabo, saj jih med rezanjem ni potrebno podpirati. Iz tega razloga tudi postopek rezanja ne zahteva uporabe fizične moči ali napora.

PipeCut žage vam bistveno izboljšajo delovno učinkovitost in rezultate visoke kakovosti v najkrajšem času. Vsi stroji so zasnovani tako, da imajo dolgo življenjsko dobo in so zelo enostavni za vzdrževanje.

 

 

Prodajni program krožnih cevnih žag EXACT

PipeCut 170

 

 

 

 

 

Lahek in priročen z zaščito pred preobremenitvijo.

 

 


 

PipeCut 170E

 

Zmogljiv in lahek z nastavljivo hitrost delovanja.

 

 

 


 

PipeCut 220E

 

Moč in široka rezalna zmogljivost za terensko delo.

 

 

 


 

PipeCut 280E

 

 

 

 

 

Učinkovito in kakovostno rezanje vseh vrst cevi.

 

 


 

PipeCut 360E

 

 

 

 

 

Največja univerzalna žaga z 2-stopenjskim delovanjem.