CA25 Drop Ceiling_4cVse ročne kamere za pregledovanje RIDGID so opremljene s kamero in virom svetlobe, ki sta pritrjena na koncu gibljivega potisnega kabla. Ta potisni kabel je mogoče ukriviti in zasukati v najbolj nedostopnih mestih. Kamera pošilja živo sliko v izredno pregleden digitalni LCD-zaslon in omogoča podrobne vizualne preglede na težko dostopnih mestih.

 

 


CA25 Beauty B_4cKamera za pregledovanje micro CA-25

Pregledovalna kamera micro CA-25 je opremljena s 17 mm aluminijasto snemalno glavo s 4 izredno svetlimi svetlečimi diodami, ki zagotavljajo odlično kakovost slike na 2.4″ barvnem LCD zaslonu. Prav tako je opremljena z video izhodom za prenos žive slike do zunanjih naprav, omogoča pa tudi 180° zasuk digitalne slike za pokončen prikaz slike. Pregledovalni kameri CA-25 so v trdem plastičnem kovčku priloženi še kavelj, magnet, zrcalo in RCA-kabel.

 

Videoposnetek  kamere za pregledovanje micro CA – 25 RIDGID®

 


CA 100 Beauty REV_4cKamera za pregledovanje micro CA-100

Udoben ročaj v obliki pištole, elementi za upravljanje z eno roko in velik zaslon omogočajo enostaven vpogled v najožja mesta. Pregledovalna kamera micro CA-100 je standardno opremljena z robustno glavo kamere iz eloksiranega aluminija s premerom 0.7″, (17 mm), na kateri so nameščene 4 izjemno svetle svetleče diode za osvetlitev najtemnejših področij. Ogled v vseh položajih je mogoč z enostavnim obračanjem aktivne slike v levo. Kamera za pregledovanje RIDGID micro CA-100 ponuja rešitve kjer koli in kadar koli jih potrebujete.

 


CA 300 On_4cKamera za pregledovanje micro CA-300

Nova kamera za pregledovanje RIDGID® micro CA-300 omogoča enostavno ugotavljanje napak na težko dostopnih mestih in shranjevanje posnetkov v notranji pomnilnik (235 MB) ali na priloženo spominsko SD kartico (4 GB).
Odkrijte odličen pregled s pomočjo razširjenih funkcij, kot sta vrtenje slike in digitalna povečava. Poleg zamenljivega 3,7 V Li-ionskega akumulatorja ima micro CA-300 tudi možnost napajanja preko priloženega adapterja izmenične napetosti, kar je idealno za dolgotrajnejše pregledovanje.

Videoposnetek  kamere za pregledovanje micro CA – 300 RIDGID®

 


Za več informacij obiščite spletno stran proizvajalca www.ridgid.eu ali pa se oglasite v našem salonu.