DBE logo

Mini oblika z visokim učinkom
Radiatorji Jaga z “Low-H2O” grelci in dodano DBE (Dynamic Boost Effect) tehnologijo imajo 250 % večjo moč.

Rezultat: Radiatorji so manjši in zavzamejo manj prostora.

Trije načini delovanja: v pripravljenosti, komfortno ali pospešeno delovanje.

Učinek DBE-radiatorja se prilagaja vašim potrebam. V komfornem načinu je moč radiatorja za 50 % večja in v pospešenem načinu (Boost-funkcija) za 250 %. Tako ste lahko varni, saj vam DBE omogoča doživetje pravega toplotnega udobja v vsakem trenutku in v vseh okoliščinah.

montaža DBE

Takojšnje udobje
DBE-radiator ogreva še hitreje kot “Low-H2O” izvedba. Prostor ogreje bliskovito – vsakokrat kadar vi to želite. Zmrzovanje? Z DBE je to postalo preteklost. DBE zagotavlja v tem primeru boljšo razporeditev toplote. Povsod ista prijetna temperatura: Čisto blizu radiatorja ali pa v oddaljenem kotu sobe.

15 do 25% prihranek
DBE zniža energijsko potratni čas ogrevanja na absolutni minimum. Oddajanje toplote je hitrejše in učinkovitejše. Ko doseže temperatura v prostoru zahtevano raven, zniža DBE-radiator svoje delovanje samodejno in pravočasno. Klasični radiatorji pa trdovratno še naprej oddajajo toploto v okolje in trošijo vedno dražjo energijo.

Skrb za okolje
Pri ogrevanju povprečnega stanovanja prihranite z DBE tehnologijo 15 – 25% energije, pri čemer je letni izpust toplogrednih plinov za 1 tono manjši kot sicer. Pri fosilnih gorivih kot so kurilno olje in zemeljski plin se sprošča škodljivi CO2. Zmanjševanje izpusta CO2 v ozračje pa je tema Kyotskega sporazuma, katerega namen je ohraniti naše okolje za prihodne generacije čimbolj čisto. Z DBE radiatorji smo ta cilj približali na dosegljivo bližino.

DBE-rešitve za vsako težavo pri ogrevanju
Strogo ali igrajoče, kovinsko ali leseno, na steni ali vgrajeno. DBE ne nudi samo rešitve problemov ogrevanja, temveč postaja del vaših estetskih želja. Za vse Jaga “Low-H2O” konvektorje, je DBE-Set dobavljiv po naročilu. Tako sta združeni učinkovitost in moderno oblikovanje brez kompromisov.

Tudi v kombinaciji s talnim ogrevanjem so DBE radiatorji idealna rešitev, saj lahko premostite težave pregrevanja prostorov podnevi in s tem privarčujete na dragoceni energiji.

DBE_talno ogrevanje