Od ustanovitve leta 1962, je Jaga, z osredotočanjem na inovativnost in ustvarjalnost, zrasla v vodilno tovarno radiatorjev v Evropi. Jaga se zavzema za kulturo trajnosti podjetja, svobodo in socialno odgovornost, kar uporabljamo za naše odnose s strankami, dobavitelji in zaposlenimi. Jaga presega meje tradicionalnega načina razmišljanja in že desetletja preseneča trg ogrevalne tehnike s številnimi novimi koncepti in produkti, tako na estetski kot tehnični ravni.

Jago vodi 5 vrednot, katere imajo podporo v vsakem zaposlenem in vodijo podjetje po edinstveni poti:


RESPECT NATURE

Investiraj v razvoj radiatorjev, ki porabijo manj energije in surovin. Vedno izberi najbolj ekološki način izdelave.


AWAKE THE ARTIST

Uporabi inovativne proizvodne metode, ne le za večjo učinkovitost, temveč za iskanje načina, ki preseže zamisel. Jaga proizvodi se z oblikovanjem povzdigujejo v umetniški objekt…

CREATE EMOTION

Ne ponujaj samo izdelka, temveč tudi strast in čustva. Poveži naše ime z dogodki, športom in dejavnostmi, ki tako kot Jaga, vsebujejo strast, dinamičnost in izkušnje.


DREAM A FUTURE

Poglej naprej in ustvari inovativne produkte, ki ustrezajo tvoji viziji prihodnosti. Razvijaj nove tehnologije za večje udobje in čist zrak.

BUILDING BRIDGES

Izmenjuj znanje, gradi mrežo, poišči druga podjetja in ljudi, ki so odprti za spremembe. Združimo moči in izdelujmo boljše produkte, boljši svet.