Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Armatura za kuhinjo OSIER

EKSPONAT

Armatura za kuhinjo OSIERSlike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno dejanskega izdelka.
 • Redna cena:

  286,70 €

 • Popust:

  143,35 € (50%)

 • Spletna cena brez DDV:

  117,50 €/kos

 • Spletna cena:

  143,35 €/kos

 • Šifra artikla:

  D1809700E

 • Enota:

  kos

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelkaEnoročna stoječa armatura za pomivalno korito
ZNAČILNOSTI:
» Keramična kartuša
» Vrtljivi izliv se obrača za 120°
» Površinska izvedba: krom
OPIS FUNKCIJE:
» Zaščita proti opeklinam: individualno nastavljiva prepreka omejuje prekomerno odpiranje ročice in tako zmanjša iztok morebitne vroče vode. Armature in termostati s to funkcijo nudijo dodatno varnost in prihranijo veliko energije
» "Eco-Save" funkcija za varčevanje z vodo; s pomočjo majhnega vijaka na keramični kartuši lahko aktivirate ali regulirate/regulirate pretok vode. Pri prhah, ki imajo že vgrajen element za omejitev pretoka, lahko tega tudi odstranite.
» "Rub-Clean" funkcija za čiščenje iztoka; vodni kamen, ki se nabira na zunanji strani šob na glavi prhe ali na perlatorju armature, se enostavno odstrani brez uporabe orodja ali kemikalij. Enostavno podrgnite s prstom preko šobe in kamen izgine.
» Vrtljiv zglob šobe na izlivu; gibljiva šoba s perlatorjem se orača za 360° in omogoča enostavnosplakovanje pomivalnega korita.
»"X-Change" funkcija za hitro zamenjavo armature; tudi brez inštalaterja lahko sami zamenjate armaturo in celo takrat ko skozi njo teče voda. Sistem je primeren za kuhinjska korita kjer armatura ovira odpiranje okna.
» "Hladni start" funkcija za varčevanje z energijo; pri armaturah s to funkcijo v začetku odpiranja normalno priteče hladna voda. Tako varčujete z energijo in ohranite udobno odpiranje.