Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Ročna prha set SLATE

krom/črna

Ročna prha set SLATESlike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno dejanskega izdelka.
  • Šifra artikla:

    D7665774

  • Enota:

    kos

Pošlji povpraševanje

Opis izdelkaRočka prhe
ZNAČILNOSTI:
- Površinska izvedba: krom/črna
OPIS FUNKCIJE:
- "Eco-Save" funkcija za varčevanje z vodo; s pomočjo majhnega vijaka na keramični kartuši lahko aktivirate ali regulirate/regulirate pretok vode. Pri prhah, ki imajo že vgrajen element za omejitev pretoka, lahko tega tudi odstranite.
- "Eco-Klick" funkcija za varčevanje z vodo; s pomočjo upora v ročici regulirate pretok vode. Ko premostite upor dosežete polni pretok vode. Pri vseh armaturah s to funkcijo je možno "klik" mehanizem odstraniti, le pri termostatskih armaturah to ni možno.
- "Rub-Clean" funkcija za čiščenje iztoka; vodni kamen, ki se nabira na zunanji strani šob na glavi prhe ali na perlatorju armature, se enostavno odstrani brez uporabe orodja ali kemikalij. Enostavno podrgnite s prstom preko šobe in kamen izgine.
- "Vodni curek" pri prhi; na glavi prhe lahko regulirate različne oblike in moč curka vode. Prha z enostavno funkcijo nima regulacije, sicer pa obstoja možnost maksimalno 5 funkcij izliva vode iz prhe.
- NAMIG: pretočna zmogljivost 9 litrov vode na minuto