Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Ročna prha set SLATE

krom/črna

Ročna prha set SLATESlike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno dejanskega izdelka.
 • Redna cena:

  61,61 €

 • Popust:

  24,64 € (40%)

 • Spletna cena brez DDV:

  30,30 €/kos

 • Spletna cena:

  36,97 €/kos

 • Šifra artikla:

  D7665774

 • Enota:

  kos

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelkaRočka prhe
ZNAČILNOSTI:
- Površinska izvedba: krom/črna
OPIS FUNKCIJE:
- "Eco-Save" funkcija za varčevanje z vodo; s pomočjo majhnega vijaka na keramični kartuši lahko aktivirate ali regulirate/regulirate pretok vode. Pri prhah, ki imajo že vgrajen element za omejitev pretoka, lahko tega tudi odstranite.
- "Eco-Klick" funkcija za varčevanje z vodo; s pomočjo upora v ročici regulirate pretok vode. Ko premostite upor dosežete polni pretok vode. Pri vseh armaturah s to funkcijo je možno "klik" mehanizem odstraniti, le pri termostatskih armaturah to ni možno.
- "Rub-Clean" funkcija za čiščenje iztoka; vodni kamen, ki se nabira na zunanji strani šob na glavi prhe ali na perlatorju armature, se enostavno odstrani brez uporabe orodja ali kemikalij. Enostavno podrgnite s prstom preko šobe in kamen izgine.
- "Vodni curek" pri prhi; na glavi prhe lahko regulirate različne oblike in moč curka vode. Prha z enostavno funkcijo nima regulacije, sicer pa obstoja možnost maksimalno 5 funkcij izliva vode iz prhe.
- NAMIG: pretočna zmogljivost 9 litrov vode na minuto