Količina:

0


Znesek:

0,00

Pot k sejmišču 30
1231 Ljubljana-Črnuče
T: 01 563 40 50
E: info@torna.si

Kuhinjska pipa SLATE PRO

krom/črna

Kuhinjska pipa SLATE PROSlike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno dejanskega izdelka.
 • Kuhinjska pipa SLATE PRO
 • Kuhinjska pipa SLATE PRO
 • Kuhinjska pipa SLATE PRO
 • Kuhinjska pipa SLATE PRO
 • Redna cena:

  445,95 €

 • Popust:

  111,49 € (25%)

 • Spletna cena brez DDV:

  274,15 €/kos

 • Spletna cena:

  334,46 €/kos

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 334,46 € (0%)
 • Šifra artikla:

  D6512874

 • Enota:

  kos

 • Blagovna znamka:

  Damixa

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelkaKuhinjska pipa SLATE PRO
Enoročna stoječa armatura za kuhinjsko korito
Površina: krom / črna

ZNAČILNOSTI:
- Keramična kartuša
- Vrtljivi izliv se obrača za 120°
- Gibljiva gumijasta cev izliva za maksimalno fleksibilnost

OPIS FUNKCIJE:
- "Pull out" izvlečna funkcija: gibljivi ali izvlečni izliv za maksimalno fleksibilnost pri čiščenju kuhinjskega korita ali polnjenju večjih loncev, tudi ob koritu.
- "Zaščita proti opeklinam": individualno nastavljiva prepreka omejuje prekomerno odpiranje ročice in tako zmanjša iztok morebitne vroče vode. Armature in termostati s to funkcijo nudijo dodatno varnost in prihranijo veliko energije.
- "Eco-Save" prednastavljeno varčevanje z vodo: s pomočjo majhnega vijaka na keramični kartuši lahko regulirate pretok vode. Pri prhah, ki imajo že vgrajen element za omejitev pretoka, lahko tega tudi odstranite.
- "Rub-Clean" enostavno čiščenje iztoka: vodni kamen, ki se nabira na zunanji strani šob na glavi prhe ali na perlatorju armature, se enostavno odstrani brez uporabe orodja ali kemikalij. Enostavno podrgnite s prstom preko šobe in vodni kamen odpade iz prožnega materiala.
- "X-Change" sistem za hitro zamenjavo armature: tudi brez inštalaterja lahko sami zamenjate armaturo in celo takrat ko skozi njo teče voda. Sistem je zelo primeren za kuhinjska korita kjer armatura ovira odpiranje okna.
- "Cold start" funkcija za varčevanje z energijo: hladna voda teče samo, ko je ročica v začetnem položaju. Zmanjša nepotrebno porabo tople vode in prihrani energijo.
_______________________________________________________________________________________________________________

SLATE PRO - Nagrajena armatura v stilsko industrijskem oblikovanju z maksimalno funkcionalnostjo za vašo kuhinjo

Predstavljamo vam novo smer oblikovanja armatur za kuhinjo. SLATE PRO se s svojim modernim in minimalističnim videzom popolnoma poda aktualnim trendom notranje ureditve kuhinj.
Funkcionalnost gibljive gumijaste cevi izliva je neprecenljiva pri vsakodnevni uporabi armature SLATE PRO pri, ob in v kuhinjskem koritu.
Mat črn ročaj je prijeten na dotik in estetsko izrazit.
Edinstvena kombinacija črne in kroma pa uvršča celotno serijo SLATE v razred zase. Izjemna fleksibilnost in lep dizajn sta združeni v enem oblikovalsko izrazitem izdelku.
Kurz Kurz Design iz Nemčije je oblikoval serijo SLATE za Damixo in je za armaturo SLATE PRO prejel zelo prestižno nagrado Red Dot Award v kategoriji Product Design Prize.