Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Kategorije

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Armatura za kuhinjo ROWAN

EKSPONAT

Armatura za kuhinjo ROWANSlike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno dejanskega izdelka.
  • Armatura za kuhinjo ROWAN
  • Šifra artikla:

    D6700000E

  • Enota:

    kos

Pošlji povpraševanje

Opis izdelkaEnoročna stoječa armatura za pomivalno korito
ZNAČILNOSTI:
» Keramična kartuša
» Vrtljivi izliv se obrača za 120°
» Površinska izvedba: krom
OPIS FUNKCIJE:
» Zaščita proti opeklinam: individualno nastavljiva prepreka omejuje prekomerno odpiranje ročice in tako zmanjša iztok morebitne vroče vode. Armature in termostati s to funkcijo nudijo dodatno varnost in prihranijo veliko energije
» "Eco-Save" funkcija za varčevanje z vodo; s pomočjo majhnega vijaka na keramični kartuši lahko aktivirate ali regulirate/regulirate pretok vode. Pri prhah, ki imajo že vgrajen element za omejitev pretoka, lahko tega tudi odstranite.
» "Rub-Clean" funkcija za čiščenje iztoka; vodni kamen, ki se nabira na zunanji strani šob na glavi prhe ali na perlatorju armature, se enostavno odstrani brez uporabe orodja ali kemikalij. Enostavno podrgnite s prstom preko šobe in kamen izgine.
» Vrtljiv zglob šobe na izlivu; gibljiva šoba s perlatorjem se orača za 360° in omogoča enostavnosplakovanje pomivalnega korita.
» "Hladni start" funkcija za varčevanje z energijo; pri armaturah s to funkcijo v začetku odpiranja normalno priteče hladna voda. Tako varčujete z energijo in ohranite udobno odpiranje.